Error while using selenium over Xvfb (headless)

Dar at 15h30
25
Mar
2012
Error while using selenium over Xvfb (headless)

I have Ubuntu machine running Xvfb and Selenium server standalone (v2.20.0).
I'm trying to run my test by phpunit with selenium.
I can see by the log its start session and trying to open google chrome but the browser doesn't open and its stuck in this mode

Code:

Mar 21, 2012 9:27:37 AM org.openqa.grid.selenium.GridLauncher main
INFO: Launching a standalone server
0 [main] INFO org.openqa.selenium.server.SeleniumServer - Java:
[......]
About
This topic belongs to the forum
  • Numbers of topics : 2329
  • Numbers of messages : 6043
  • Numbers of users : 5006
  • Numbers of points : 243
Similar topics
Selenium RC server and selenium server standalone .jar files are not working proper. in the command prompt if i give it ll show started and stoped and getting next prompt again..its not running. Problem in server standalone 2.15.0 jar file and also
I have following selenium RC code i am using Eclipse error message: Selenium can not be resolved. Whats wrong in the code? Please help package com.example.tests; import com.thoughtworks.selenium.*; import org.junit.After; import
Hi all, I am using Selenium RC with java client driver. Here i am getting Timed out after 30000ms error in RC server. ie, i have selenium.click("//ul[@id='firstnav']/li[1]/a/span");
I am getting mentioned below error when i am executing script in eclipse.java.lang.RuntimeException: Could not start Selenium session: Internal Server Error at com.thoughtworks.selenium.DefaultSelenium.start(DefaultSelenium.java:89) at
Hi All. When I want to run my selenium recorded file ,i m not able to run this.I am getting "[error] Element link=Selenium IDE Plugins not found". If anyone has faced the same problem and have the solution plz help me out. Thanks in advance.
Forums from same category