avatar

Error 148:3 (Licensing for this product has stopped working) - Adobe Softwares

04
Apr
2009
Error 148:3 (Licensing for this product has stopped working) - Adobe Softwares



You get the Error 148:3 (Licensing for this product has stopped working) message when installing Adobe softwares, this tutorial will teach you how to fix it.




Download the following files for your operating system:

Windows Download (ZIP, 4.4 MB)

Mac Download (DMG, 3.0 MB)


Extract the file you have downloaded.

In Windows, double click LicenseRecovery.exe.

In Mac, double click the LicenseRecoveryLauncher.app [......]
About
This topic belongs to the forum
  • Discover New Security Reports, get help on removing viruses and technical support, and discuss ransomware and technical stuff with experts from every corner of the earth!

  • Numbers of topics : 28673
  • Numbers of messages : 205207
  • Numbers of users : 96109
  • Numbers of points : 919
Similar topics
Hi all, I am new to this forum and I found it extremely helpful. I have been suffering from terrible migraines 3-4 times a week for almost 18 months. It seems it was triggered with a brain surgery for a blood clot that I had as a result of an Epidural.
I've been on Topamax for several years. Currently am taking a dose of 200mg daily. No improvement since my last dosage increase. Does Topamax stop working after you've been on it a while? Does the body become used to it? Would it make sense to stop it
I had done a new build with the latest Windows 10 1607 build# 14393.  Then I started getting an error dialog box popping up in the middle of the screen that says:                                         Host Process for Windows Tasks has stopped
I had done a new build with the latest Windows 10 1607 Version 14393.  After doing this on two seperate computers I would get one of the following two scenarios: Scenario 1) After installing the new build and then running the updates: Cumulative
Hi all, I am using Selenium RC with java client driver. Here i am getting Timed out after 30000ms error in RC server. ie, i have selenium.click("//ul[@id='firstnav']/li[1]/a/span");
Forums from same category